Erhvervsindretning

Som stylist og interiørdesigner ved jeg hvor vigtigt det er at tydeliggøre og brande den rigtige profil over for både kunder og medarbejdere.
Jeg har stor erfaring og viden omkring opbygning og projekthåndtering af større messestande, indretning af showrooms, kontorer, institutioner og også styling til f.eks. foto.
Med fingeren på pulsen ved jeg hvor vi er på vej hen og hvad der rører sig.
I tæt samarbejde med virksomheden skaber jeg med styling og design det helt rigtige udtryk .

Når boligen skal sælges og ikke bare stå til salg, er boligstyling et moderne værktøj der gør at netop dit byggeri kommer til at skille sig markant ud.
Boligstyling handler om at fremhæve boligens potentiale. Et umøbleret rum kan virke mindre end det faktisk er og det kan være svært at forestille hvordan pladsen udnyttes bedst.
Skal du som byggeselskab eller ejendomsmægler præsentere et nyt eller på anden måde tomt byggeri, samler jeg en interiørpakke og indretter og styler så byggeriet præsentere sig bedst muligt, som prøvebolig eller ved et åben hus arrangement.

​Jeg kommer også gerne med ud, hvis du som ejendomsmægler vil gøre lidt ekstra, for køber der har brug for at par indretningstips til at kunne se sig selv i den nye bolig.

Det koster ikke en million, men det kommer til at ligne.

Få et uforpligtende tilbud på din indretningsopgave. Tryk på knappen herunder og kontakt mig idag.